Attala Értéktár Bizottság

Megalakult az Attalai Értéktár Bizottság Az önkormányzat még márciusban megalapította az Értéktár Bizottságot, melynek első ülését július 16-án tartotta a Községháza nagytermében.

A bizottság elnökének Kőnigné Nagy Magdolnát, mint a település alpolgármesterét választották, tagjai pedig Cserné Beles Szandra óvónő és Csutorás László személyi asszisztens Attalából, Zelfel György mezőgazdasági gépgyűjtő, helytörténész Nagyberkiből és Bodó Imre dombóvári helytörténész és a Fekete István Múzeum alapítója.

Az alakuló ülés alkalmával már elfogadtak 14 helyi értéket, melyekből ötöt felterjesztenek a Tolna Megyei Értéktár bizottsághoz. Az tanácskozáson újabb javaslatok hangzottak el, melyeket a következő összejövetelen fogják megtárgyalni.

 

Attala Értéktár Bizottság megalakulásának határozata

Attala Értéktár Bizottság alakulógyűlés jegyzőkönyve


Card image cap
Card image cap

HASZNOS LINKEK


  • Generic placeholder imageGeneric placeholder imageGeneric placeholder imageGeneric placeholder image
  • Generic placeholder imageGeneric placeholder imageGeneric placeholder image
  • Generic placeholder imageGeneric placeholder imageGeneric placeholder imageGeneric placeholder image
  • Generic placeholder imageGeneric placeholder image

  •  

    © www.attala.hu Minden jog fenntartva! Az oldalon található E-mail címek, bármilyen jellegű marketing tevékenységhez való felhasználásához, NEM járulunk hozzá! A megjelenített tatalom szabadon nem használható fel teljes azonosságban a forrás megjelölése nélkül, illetve minimális változtatás esetén a szerző írásos engedélye nélkül.